Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Chirurgische wegwerp mondkapjes van hoge kwaliteit. Uitermate geschikt voor tandartsen, fysiopraktijken en andere instellingen met grote doorloop.

Keurmerk: GB/T 32610-2016

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Veilig betalen met

Bezorgd door

Wegwerp Mondkapjes

Duurzaam

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie van onze herbruikbare mondkapjes is puur katoen . Duurzaam, hypoallergeen, slijt niet snel en vertoont antistatische eigenschappen . Het materiaal is perfect ademend, wat het ademcomfort bij langdurig gebruik verbetert.

OekoTex® gecertificeerd 

Het mondkapje is gemaakt van 100% natuurlijk, 2-laags katoen. Het is ecologisch, hypoallergeen en veilig. Onze herbruikbare mondkapjes voldoen aan de strenge OekoTex Standard, OekoTex Kids, OekoTex Newborns certificaten.  Het textiel voldoet aan een aantal – voor hoogwaardige producten vastgestelde – strenge normen.

Verstelbaar

De herbruikbare mondkapjes zijn one-size-fits-all dankzij de verstelbare koordstoppers. Hierdoor pas het masker op bijna alle gezichtscontouren. De optimaal passende mondkapjes sluiten goed aan op je gezicht en hebben een hoog draagcomfort.

Herbruikbaar / wasbaar

Onze wasbare mondkapjes zijn herbruikbaar. Dit betekent dat je ze kan wassen, schoonmaken en hergebruiken. Dankzij het duurzame textiel kun je de mondkapjes wassen op 60 °C en strijken op 180 °C.