Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Veilig betalen met

Bezorgd door

Wasbare Mondkapjes

Wasbare mondmasker getest op kwaliteit en super comfortabel met verstelbare sluiting. Voor een basis bescherming waardoor minder virussen en bacteriën minder kans maken op verspreiding. In tegenstelling tot wegwerp mondmaskers zijn herbruikbare mondkapjes wasbaar. Het dragen van een uitwasbaar mondkapje, voldoende afstand houden en hygiënisch handen wassen draagt bij aan uw gezondheid. Bekijk ook ons aanbod van Mondkapjes en Medische Mondkapjes.

Wasbare mondkapjes kopen - Veelgestelde vragen

Zijn de wasbare mondkapjes duurzaam?

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie van onze herbruikbare mondkapjes is puur katoen. Duurzaam, hypoallergeen, slijt niet snel en vertoont antistatische eigenschappen. Het materiaal is perfect ademend, wat het ademcomfort bij langdurig gebruik verbetert.

Wat is OEKO-TEX gecertificeerd?

Het mondkapje is gemaakt van 100% natuurlijk, 2-laags katoen. Het is ecologisch, hypoallergeen en veilig. Onze herbruikbare en wasbare mondkapjes voldoen aan de strenge Oeko-Tex Standard, Oeko-Tex Kids, Oeko-Tex Newborns certificaten. Het textiel voldoet aan een aantal – voor hoogwaardige producten vastgestelde – strenge normen.

Zijn de wasbare mondkapjes verstelbaar?

De herbruikbare mondkapjes zijn one-size-fits-all dankzij de verstelbare koordstoppers. Hierdoor pas het masker op bijna alle gezichtscontouren. De optimaal passende mondkapjes sluiten goed aan op je gezicht en hebben een hoog draagcomfort.

Hoe kun je de mondkapjes wassen?

Onze wasbare mondkapjes zijn herbruikbaar. Dit betekent dat je ze kan wassen, schoonmaken en hergebruiken. Dankzij het duurzame textiel kun je de mondkapjes wassen op 60 °C en strijken op 180 °C.