Retour & Garantie

Bedenktermijn van 14 dagen

Je kunt de bestelling binnen 14 dagen retouneren in de originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk. Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden. Lees hier meer over onderaan bij Uitzonderingen.

Retourneren in Nederland

Voor (gratis) retourneren gelden de onderstaande regels. Zo kunnen wij je retour zo soepel mogelijk afhandelen en krijg je zo snel mogelijk het geld of een ander product terug.

Als je de gehele bestelling retourneert, dienen alle hierbij ontvangen producten ook retour worden gezonden. Stuur je een gedeelte van de bestelling terug dan dienen alle producten waarvoor je niet meer in aanmerking komt retour worden gezonden. Stuur je de betreffende producten niet terug of zijn ze gebruikt, dan brengen wij deze in rekening.

Retourzending aanmelden

Terugbetaling van bestellingen

Wij betalen je binnen 5 werkdagen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je ons betaald hebt. De kosten voor het retour zenden binnen Nederland zijn voor onze rekening.


Uitzonderingen

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden. Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd. Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.